Akademiyanın beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin müdiri məlumatlandırıcı seminarda iştirak edib

2020-ci il fevralın 10-da Xəzər Universitetində Erasmus+ Jean Monnet Proqramları haqqında məlumatlandırıcı seminar keçirildi. Bakı Dövlət Universiteti, Azərbaycan Dillər Universiteti, UNEC, Dövlət Gömrük Komitəsi Akademiyası, Azərbaycan Universiteti, Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti, Bakı Mühəndislik Universiteti, Qərbi Kaspi Universiteti, Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyəsi və İdman Akademiyası, Sumqayıt Dövlət Universiteti, Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyası, Azərbaycan Kooperasiya Universitetinin beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə baş tutan seminar Azərbaycan Milli Erasmus+ Ofisinin rəhbəri Pərviz Bağırov və Siyasi elmlər və fəlsəfə departamentinin müdiri Dr.Elmar Mustafayevin rəhbərliyi ilə keçirildi.

Seminarda Jean Monnet fəaliyyətinin məqsədləri və Jean Monnet-in dəstəyi ilə həyata keçirilən fəaliyyət növləri haqqında məlumat verildi. Bundan əlavə, sessiyada ərizənin verilməsi üçün texniki tələblər, vahid xərclərin birgə maliyyələşdirilməsi müzakirə edildi.

Seminar sual cavab sessiyası ilə başa çatdı.

11.02.2020  [ 12:13 ]