"INNAB" Business School tərəfindən "Karyera Planlaması və MS Excelin karyerada əhəmiyyəti" adlı 2 hissəli seminar

19 aprel 2022-ci il tarixdə "İnnovasiya və karyera" şöbəsinin təşkilatçılığı ilə AƏSMA-nın akt zalında "INNAB" Business School tərəfindən Vüsalə Hüseynova və Tunar Süleymanlının təqdimatında "Karyera Planlaması və MS Excelin karyerada əhəmiyyəti" adlı 2 hissəli seminar keçirilildi.

Seminar interaktiv şəkildə keçirildi və əmək bazarında müasir dövrün tələblərinə uyğun ixtisaslar, tələbələrin özlərini necə inkişaf etdirə biləcəkləri, CV hazırlayarkən nələrə diqqət yetirməli olduqları, özlərinin SWOT analizini aparmaq qaydaları izah edildi və MS Excelin karyeryada əhəmiyyətindən danışıldı. Sonda tələbələrlə canlı müsahibə aparıldı.

Seminar tələbələr arasında maraqla qarşılandı.

19.04.2022  [ 12:40 ]