Türkiyənin İqtisadi İnkişaf və Sosial Araşdırmalar İnstitutu və Lənkəran Dövlət Universitetinin birgə təşkilatçılığı təşkil olunmuş "Sənaye, mədəniyyət və iqtisadi ölçülər" mövzusunda Beynəlxalq Çay Konfransı

13-15 may aralığında Türkiyənin İqtisadi İnkişaf və Sosial Araşdırmalar İnstitutu və Lənkəran Dövlət Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə canlı iştirak və onlayn formatda "sənaye, mədəniyyət və iqtisadi ölçülər" mövzusunda Beynəlxalq Çay Konfransı keçirildi. Konfransda 20-dən artıq xarici ölkənin alim və tədqiqatçıları iştirak etdi. Keyfiyyətin Təminatı və Monitorinq şöbəsinin müdiri, müəllim Pərvin Məmmədova da “Regional inkişafın klaster strategiyası: institusional dəstəyin mahiyyəti, üstünlükləri və təcürbəsi” mövzusundakı çıxışı ilə Akademiyanı Beynəlxalq Çay Konkransında təmsil etdi.

16.05.2022  [ 16:40 ]