Mirzəyev Sərraf Əmrah oğlu

Mirzəyev Sərraf Əmrah oğlu 1960-cı il dekabrın 27- də Masallı rayonunun Hişkədərə kənd orta məktəbində təhsil almışdır. 1979-1981- ci illərdə ordu sıralarında xidmət etmişdir. 1982- ci ildə SSRİ- nin 50 illiyi adına Azərbaycan Pedaqoji Xarici Dillər İnstitutuna daxil olmuşdur. 1987- ci ildə həmin institutun ingilis dili və fransız dili fakültəsini bitirmişdir. Müxtəlif orta məktəblərdə və ali təhsil müəssisələrində müəllim işləmişdir. 2003- cü ildən bu günə kimi Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyasında müəllim işləyir.

Ailəlidir, 2 övladı var.

Elmi əsərlər:

1.     “Azərbaycan və ingilis atalar sözlərinin qarşılıqlı qarşılıqlı məna çalarları.” Əmək və sosial münasibətlər elmi-praktik  jurnalı. Bakı-2014

2.     “Xarici dillərin tədrisində innovativ metodlar və onların rolu”. Elmi-praktik konfrans. Bakı Biznes Universiteti. Bakı- 2016

3.     “The role of rural tourism in the development of the rural economy”. The journal of economic sciences:theory and practice. 2020. Volume 77, issue1.

4.     “The programme of reduction and profiling of long-term unemployment in Azerbaijan.” UNEC journal 2021. Volume 78, issue 01.

5.     “Xarici dillərin tədrisində innovativ metodların istifadə yolları”. Əmək və sosial münasibətlər elmi- praktik jurnalı. Bakı- 2022 №2 (18)

6.     “İngilis dilinin Britaniya və Amerika variantlarının bəzi fərqli xüsusiyyətləri”. Əmək və sosial münasibətlər elmi- praktik jurnalı. Bakı- 2022 №2 (18)

16.10.2024  [ 13:48 ]