Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyası ilə “Zaporojye Politexnik” Milli Universiteti arasında əməkdaşlıq haqqında Memorandum imzalandı

03.05.2024-cü il tarixdə Azərbaycan Əmək Sosial Münasibətlər Akademiyasının rektoru Hüseyn Qaraşov və “Zaporojye Milli Politexnik” Universitetinin rektoru Viktor Qreşta ilə əməkdaşlıq memorandumu imzalayıb.

Onlayn görüş zamanı rektorlar ölkələrini və ali təhsil müəssisələrini təqdim ediblər, həmçinin gələcək işlərin birgə görülməsi istiqamətlərini müzakirə ediblər.

Bizim artıq elmi tədqiqatlar sahəsində ukraynalı həmkarlarımızla əməkdaşlıq təcrübəmiz var, ona görə də müqavilə bağlandıqdan sonra müasir elmi innovasiyalar üzərində işlərin davam etdirməsi nəzərdə tutulub.

Biz birlikdə işləyirik - birlikdə inkişaf edirik!

03.05.2024  [ 13:08 ]