Türkiyenin ekonomik, sosyal ve politik görünümü mövzusunda “Genclerle 3600” 9. Uluslararası Ögrenci Kongresi keçirildi

CUMHURİYYETİN 100. Yılında  Türkiyenin ekonomik, sosyal ve politik görünümü mövzusunda Manisa Celal Bayar Universiteti, BATMAN Universiteti, Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyası və s. birgə təşkilatçılığı ilə “Genclerle 3600” 9. Uluslararası Ögrenci Kongresinde Akademiyanın magistrantları və bakalavrlarından ibarət heyət çıxış etmiş və çıxışları bəyənilmişdir. Bu münasibətlə AƏSMA professor-müəllim heyətini təbrik edir, gələcək işlərində uğurlar arzulayırıq.

21.12.2023  [ 11:32 ]