0 günlük kursların dinləyiciləri növbəti təlimdə proqrama uyğun olaraq təlimçi kimi qoşulublar

10 günlük kursların dinləyiciləri növbəti təlimdə proqrama uyğun olaraq təlimçi  kimi təqdimatlarla çıxış etdilər. Mirzəyeva Nərmin- Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinin fakültə həmkarlar ittifaqı sədri Qasımzadə Sevinc-Azərbaycan Dövlət Dillər Universitetinin Tələbə həmkarlar ittifaqı sədri gənclərlə həmkarlar ittifaqı təşkilatının mədəni-kütləvi  və idman işinin təcrübəsini açıqlayan təqdimatla çıxış etdilər. Sevinc Qasımzadə isə “Lider və onun xarakterik xüsusiyyətləri” olub. Təlimi  Könül Mikayılzadə- Azərbaycan Respublikası Təhsil İnstitutunun “ Təhsilin nəzəriyyəsi və tarixi ” şöbəsinin böyük elmi işçisi tərəfindən aparılıb.O, təqdimatlara müsbət cavab verib və belə təqdimatlar hazırlanarkən nələrə xüsusi diqqət yetirilməli olduğunu qeyd edib.

Onların hər biri əldə etdikləri biliklərə əsaslanaraq kurs iştirakçılarının fəal müzakirə obyektinə çevrilən təqdimatın məqsəd və məzmununu açıqladı.Sonra Abbasəli Rüstəmli- Taghiyev Operating Company” MMC HİK-in  sədri həmkarlar ittifaqları təhsili sistemi, vəzifələr, onun formaları haqqında ətraflı məlumat verdi.

Kurs iştirakçıları hər dərsdə fəal çıxış edərək müəllimlərə minnətdarlıqlarını bildiriblər.

24.11.2023  [ 10:56 ]