Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyasının (AƏSMA) “Ümumi fənlər” kafedrasının müdiri, fr. elmlər namizədi, dosent Süleyman Məlik oğlu Şirinov dünyasını dəyişmişdir.

Dosent S.M.Şirinov 1934-cü il yanvarın 26-da Ağdaş rayonunda anadan olmuş, 1951-ci ildə V.İ.Lenin adına APİ-nin (indiki ADPU-nun) "Fizika-riyaziyyat" fakültəsinə daxil olmuş və 1955-ci ildə təhsilini başa vurmuşdur. 1959-cu ildə M.Əzizbəyov adına Azərbaycan Neft-Kimya İnstitutunun (indiki ADNSU-nin) "Neft-mexanika" fakültəsinə daxil olmuş və 1964-cü ildə təhsilini başa vurmuşdur. 1985-ci ildə fizika-riyaziyyat üzrə elmlər namizədi dərəcəsi, 23 may 2011-ci ildə isə dosent elmi adını almışdır.

2000-ci ildə Azərbaycan Əmək və Sosial Münasibətlər Akademiyasında müəllim vəzifəsində işə başlamışdır. Daha sonra dekan və kafedra müdiri vəzifələrində çalışmışdır.

Bütün akademiya heyəti Süleyman müəllimi hörmətlə anır və Allahdan rəhmət diləyirik.

04.02.2021  [ 12:00 ]