dosent Mehmet Fatih Sansarın Karyera planlaması haqqında seminarı

07.12.2023-cü il tarixdə “Sosial iş” fakültəsinin birinci kursda fərqlənən tələbələri ilə Ege Universitetinin Türk Dünyası Araşdırmalar İnstitutunun Sosial-iqtisadi və siyasi əlaqələr şöbəsinin müəllimi, dosent Mehmet Fatih Sansar Karyera planlaması haqqında söhbətlər aparmışdır.

Karyera planlaması haqqında danışan Mehmet Fatih Sansar müasir dövrün tələblərinə cavab veran ixtisaslarda təhsil alan tələbələrin özlərini necə inkişaf etdirə bilmələri kimi məsələlərə toxunmuş, eyni zamanda da bilik və bacarığın vüksəldilməsi ilə yanaşı, karyera ilə bağlı plan qurmağın vacibliyini önə çəkmişdir.

07.12.2023  [ 12:16 ]